Blandede billeder fra De Kanariske Øer

Her sidder Lisa i Las Palmas på Gran Canaria og spiser frugt i massevis. Helt utroligt så man kan smage at frugten er solmodnet her og ikke modnet i kasserne på vej til Danmark.

Og her får Soldrengen sig en kølig pilsner et sted i Kanarieverdenen.

Her står Lisa i een af mange huler der er i klipperne rundt omkring på De Kanariske øer. Huler som går ind i klipperne og i fortiden blev brugt som bolig.

Her sidder Lisa og jeg og slapper lidt af på en bænk i Palmitosparken på Gran Canaria.

Her står Lisa med hånden fuld ...... Oprindelig var De Kanariske øer beboet af Guancherne, der var indvandret fra Nordafrika. Efter Spaniens erobring af øgruppen ca. år 1400 er dette folk udslettet. Denne figur er til minde om disse oprindelige beboere. Guancherne havde deres eget sprog, "Guanche". Men derudover havde folket udviklet deres eget fløjtesprog, til brug i bjergene. Dette specielle fløjtesprog bruges stadig af hyrder på La Gomera.

Her er et lille galleri, vi besøgte mens vi kørte rundt på øen.

OBS !!   For billeder med tekst, klik på det første billede forneden på siden her og skift så billeder manuelt.   Så kan Du nå både at læse og kigge.Billeder fra De Kanariske Øer. 
(klik på billede for tekst)
-
Her en en samling blandede billeder fra Gran Canaria, Tenerife og fra Fuerteventura, godt blandet, som jeg gennem tiderne har besøgt både alene mange gange og rigtig mange gange med min dejlige kone Lisa.

Hurraa,  jeg fandt nogle billeder fra hist og her ....


Nyeste kommentarer

09.09 | 08:18

Hej Flemming
Takker for ordene.. Altid rart at høre fra een der har været nordpå og fået de ubetalelige oplevelser Grønland er og bliver.
Hyg en masse - Sven

08.09 | 17:05

Hej Sven
super god side, har flere gange været på Thule Basen og Station Nord samt 300 km nord for st. Nord på US icecamp, billiant Ice DK C130

18.05 | 19:46

Styrke treaner du stadig med en last bil fealg hahahaha
Hi Sven. Haaber vi sees igen. Teanker paa at flytte tilbage til DK.

15.04 | 20:34

Hej Daniel..
Jeg har ingen anelse om hvad Du taler om, så nej, jeg sælger ikke klistermærker.
Há det super
Mvh. www - sven-hansen . dk