Fotos fra Malaysisk Borneo og Singapore

Bybillede fra Kuching.

Gadebillede fra den pæne del af Kuching.

En Harley-Davidson Hummer i Singapore Lufthavn.

Chinatown i Singapore.

Og endnu en kat, der på det nærmeste har hellig status i Kuching.

Lisamin foran statuen til ære for Kattene, der bliver sat højt her i Kuching, Cat-city.

Fra et marked i Kuching, Borneo.

På den anden side af floden overfor vores hotel, lå denne mystikerbygning.

Lisamin sammen med rengøringsdamen.

Ja, aner ikke hvad det er, men det lå overfor vores hotel i Kuching. Måske det var derfra at der kom bønner ved 5-tiden om eftermiddagen, hvem ved ?

Lisamin i regnskoven i Orangutanperken.

Og her er den gamle på udkig efter orangutan´er.

En nydelig dame på en hængebro et sted derude i regnskoven. Der er ikke ødslet med pladsen når man skal forbi hinanden, så hold bare fast i det solide gelænder !!

Piger fra Ibanstammen i de ceremonielle dragter.

En lille ny Ibankriger tager ved lære af bedstefar.

Et "Longhouse" i Sarawak, hvor der bor mange familier. Et meget sjovt tiltag her er, at selvom det ser meget primitivt ud, kræver loven at der er moderne toiletfaciliteter som i enhver anden by. Så flere steder i disse langhuse er der, omend sparsomt, ved at blive moderne.

Og her sitter min Lisa og jeg, efter ihærdigt at prøve at danse med. Mægtig sjovt forresten - ihvertfald kiggede de en del på den store 125 kilos nordbo med 46-fødder når han "svævede" graciøst hen over dansegulvet.

OBS !!   For billeder med tekst, klik på det første billede forneden på siden her og skift så billeder manuelt.   Så kan Du nå både at læse og kigge.Vores tur til Malaysisk Borneo og Singapore.

Efter en længere pause med rejser, finder vi endelig tid til at se om der måtte findes en hurtig afgang et eller andet sted hen, hvor vi kan finde lidt usædvanlige oplevelser, efter et meget hektisk år der ikke har levnet megen tid til andet end at være ret aktiv med at ....... ja, alt muligt andet.

Vi finder rejsebureauret Toptours i Helsingør, der umiddelbart ser ud til at kunne levere en rigtig god og spændende tur, uden vi selv skal ind og "justere" som vi plejer.

Vores fly mod Singapore letter planmæssigt fra Kastrup og vi har set frem til turen med Singapore Airlines.  Det er et af verdens absolut bedste og sikreste flyselskaber. Vi får nogle rigtig gode pladser med god plads til benene og rigeligt til siderne.  Der er fjernsyn/filmskærm ved alle sæder og der er et hav af film at vælge imellem på den forestående 12-timers tur til Singapore.

Vi får sovet lidt når vi ikke betjenes at personalet der bare er der hele tiden for at opfylde passagernes ønsker.  Så vores rejse er startet over al forventning og tilfredshed.

Men efter ankomsten går der meget skævt, da der er formange Hansener og Larsener med til hotellet.  Vi havde set frem til at få vores værelse når vi ankom kl. 730 på hotellet, hvilket næsten alle nyankomne også får, bare IKKE den der rejser med Toptours.  NæNæ, det har Toptours ikke arrangeret, så vi kan først få værelset ved middagstid, 5 timer efter ankomst. 

Utrolig dårligt af Toptour !!  Det er da helt iorden at rejsen skal sælges billigt, men den kan også blive for billig.  Det mindste de kunne have gjort, var ihvertfald at give deres kunder et valg - Nemlig enten at rejse billigst muligt eller tilbyde at man kunne betale ekstra og få værelset ved ankomst.  Nej, intet bliver oplyst og så må man stå dér og næsten falde i søvn stående eller prøve at sove lidt på bænkene i foieren. Fannemig ikke nemt eller behageligt, så det var den første dag der lige røg i vasken pga. dårlig planlægning af Toptour.

Ved ikke om vi er heldige, men "allerede" kl. 1030 får vi vores værelse og suser op og prøver at få en lille lur. Men først venter vi yderligere en halv time på gangen, fordi værelset ikke er rengjort.

Endelig i seng og falder i søvn. Men efter en halv time banker det hårdt på døren og vi bliver spurgt om vi hedder Hansen ? JaJa og i seng igen.  !0 minutter efter banker det igen og "hedder I Hansen ??" . Der blev jeg fandme knotten og og skældte tumpen ud så vedkommende IKKE kommer tilbage mens vi er der.

Nå, så kunne vi jo lige så godt blive oppe.  Tænkte lige på vores ventetid i receptionen, da vi sad og nikkede.  Lige pludselig ser jeg et par kendte ansigter. Ja, hvorfor ikke ?  Det er alligevel et stykke tid siden vi har set hinanden sidst, for er det ikke Liselotte og Jan (også kaldet Magnus fra min læretid i Lyngby Motor) ?  Der bliver trykket hænder og delt et par kram ud og vi får en god snak.

Søde Liselotte og Magnus er på samme tur som vi, blot et par dage tidligere, så de skal videre til Borneo i morgen, men til samme hotel som vi, så vi ses jo senere og aftaler at vi skal hygge til et måltid mad eller to.

Det bliver til nogle gode dage i Singapore med butikskiggeri og vandreture rundt mellen de mægtige højhuse og indkøbscentrene.  Men klogeligt køber vi ikke ind, men vil vente til Kuching der skulle være billigere og vi har jo også et par dage i Singapore på hjemturen til nødshopping, hvis det var noget ?

Herfra vil jeg lade underteksterne på billederne fortælle, for ikke at gentage mig selv unødigt meget.  Há en god medrejse i billederne, håber Du hygger Dig undervejs ................ 

                        
Mange hilsener fra     Lisa & Sven

.

Nyeste kommentarer

09.09 | 08:18

Hej Flemming
Takker for ordene.. Altid rart at høre fra een der har været nordpå og fået de ubetalelige oplevelser Grønland er og bliver.
Hyg en masse - Sven

08.09 | 17:05

Hej Sven
super god side, har flere gange været på Thule Basen og Station Nord samt 300 km nord for st. Nord på US icecamp, billiant Ice DK C130

18.05 | 19:46

Styrke treaner du stadig med en last bil fealg hahahaha
Hi Sven. Haaber vi sees igen. Teanker paa at flytte tilbage til DK.

15.04 | 20:34

Hej Daniel..
Jeg har ingen anelse om hvad Du taler om, så nej, jeg sælger ikke klistermærker.
Há det super
Mvh. www - sven-hansen . dk