Fotos fra Thailand

Min Lisa stråler på hotellet. Er hun ikke daaajlig ?

En 3 meter høj Buddha i et tempel i Bangkok

Tempeltur i Bangkok

Et par handlende på floden i Bangkok.

Fra et af flere slangeshows. Her i Samutprakarn Crocodilefarm udenfor Bangkok. Her er "højt" gitter til manegen. Ikke noget der bruges alle steder.

Lisa ved een af mange handlende i Bangkoks gader. Her fik Lisa ekstra opmærksomhed af de små handlende, fordi mange af dem var døvsstumme og da Lisa har været døvetolk engang, kunne de fint "snakke" sammen, hvilket gav endog meget lave priser foruden en god snak.

Og hvad med en ny hat ?

Her sitter jeg og nyder tilværelsen ved een af mange luderbarer i Bangkok.

Her bliver Lisamin overgået af en elefant ved et show. OPDATERING 2016. Foto er fra 1995, inden der kom focus på dyrevelfærd.. IDAG VILLE VI ALDRIG GØRE DET SAMME, NU VI VED MERE OM DÅRLIG BEHANDLING AF DYR.

Lisa har lige fundet et sted at sidde og hvile fødderne. OPDATERING 2016. Foto er fra 1995, inden der kom focus på dyrevelfærd.. IDAG VILLE VI ALDRIG GØRE DET SAMME, NU VI VED MERE OM DÅRLIG BEHANDLING AF DYR.

Her er lige 4 papegøjer. OPDATERING 2016. Foto er fra 1995, inden der kom focus på dyrevelfærd.. IDAG VILLE VI ALDRIG GØRE DET SAMME, NU VI VED MERE OM DÅRLIG BEHANDLING AF DYR.

Og her er jeg med 3 af dem. OPDATERING 2016. Foto er fra 1995, inden der kom focus på dyrevelfærd.. IDAG VILLE VI ALDRIG GØRE DET SAMME, NU VI VED MERE OM DÅRLIG BEHANDLING AF DYR.

Dronningen tager en rundtur med den lokale taxa. OPDATERING 2016. Foto er fra 1995, inden der kom focus på dyrevelfærd.. IDAG VILLE VI ALDRIG GØRE DET SAMME, NU VI VED MERE OM DÅRLIG BEHANDLING AF DYR.

Og her kan vi begge se det hele lidt fra oven. OPDATERING 2016. Foto er fra 1995, inden der kom focus på dyrevelfærd.. IDAG VILLE VI ALDRIG GØRE DET SAMME, NU VI VED MERE OM DÅRLIG BEHANDLING AF DYR.

Her har Lisa fået sig endnu en ny ven. Lisa var hel solgt og det var minifanten også, for den var næsten ikke til at slippe af med igen. Den rendte efter Lisa indtil den blev lokket tilbage af dyrepasseren. OPDATERING 2016. Foto er fra 1995, inden der kom focus på dyrevelfærd.. IDAG VILLE VI ALDRIG GØRE DET SAMME, NU VI VED MERE OM DÅRLIG BEHANDLING AF DYR.

Og hjemme igen fra Thailand med hovedet fuldt af stor oplevelser. Tænker allerede på ny tur til Thailand, man aldrig kan få nok af.

OBS !!   For billeder med tekst, klik på det første billede forneden på siden her og skift så billeder  manuelt.    Så kan Du nå både at læse og kigge.Her er fotos fra Lisas og mine 2 ture til Thailand. Første gang kun til Bangkok i 2 uger og senere til Jomtien og Pattaya samt en uge på øen Koh Chang, ialt i 7 uger. Dejlige ture der kalder på gentagelse.
Jeg var også i 1987 een uge i Bangkok, som afslutning på min 5-måneders Jordomrejse.
 

Nyeste kommentarer

09.09 | 08:18

Hej Flemming
Takker for ordene.. Altid rart at høre fra een der har været nordpå og fået de ubetalelige oplevelser Grønland er og bliver.
Hyg en masse - Sven

08.09 | 17:05

Hej Sven
super god side, har flere gange været på Thule Basen og Station Nord samt 300 km nord for st. Nord på US icecamp, billiant Ice DK C130

18.05 | 19:46

Styrke treaner du stadig med en last bil fealg hahahaha
Hi Sven. Haaber vi sees igen. Teanker paa at flytte tilbage til DK.

15.04 | 20:34

Hej Daniel..
Jeg har ingen anelse om hvad Du taler om, så nej, jeg sælger ikke klistermærker.
Há det super
Mvh. www - sven-hansen . dk