Mine motorcykler gennem årene

Min Norton Atlas 1968 "Amerikanermodel". Een af de sidste Atlas der blev produceret indtil Commando modellen kom fra samlebåndet - Billede taget i Hjortekær under vinteren 1968-69.

Her er jeg på min Norton Atlas, med min Triumphdyt i baggrunden, i indkørslen hos min gamle ven KokkePeer (bor i Hundested nu med skønne Bente), ved Vangehuset på Stolelyngen i Allerød.

Samme WLC efter 12 dage med spraydåse og besøg hos mine venner, Familien Barnekow Nielsen, der ejede Lyngby Chrom i Lundtofte. Jeg lavede stortset alt slibe og polérarbejdet selv, så det var en drøj omgang, men billig, hvilket passede fint med min lærlingeløn på Lyngby Motor.

Min første Sportster - Nåede ikke at få taget billede, inden en tumpe i bil kørte ind foran mig på Skodsborgvej 17. April 72, hvor jeg om morgenen var på vej til mit job, som værkstedssergent på Farum Kasernes smedeværksted. Jeg fik lige så mange buler der holdt mig uden bevisthed på intensiv den første uge. Efter sammenlapning på hospitalet, var jeg sygemeldt i 3 måneder. Harleyen blev repareret hos "Røveraksel" og var ok cirka samtidig, så jeg kunne forlade Farum Kaserne på den ved værnepligtens ophør.

Faktisk er det min gamle ven Knuts (for nogle bedre kendt som "Valnød") skyld at jeg lakerede stellet også - Vi sad og hyggede en aften og Knut syntes at stellet var "for sort", efter jeg havde lakeret tank og skærme. 5 minutter efter gik vi igang med at splitte cyklen ad i atomer, så jeg kunne lakere stellet i samme farver jeg havde lakeret tank og bagskærm i med støvsugersprøjten (Nilfisk ká det dér) og klokken 10 næste formiddag rullede Sportsteren igen. Tak for hjælpen Knut.

Min Harley-Davidson "Servicar" årgang 71 - Der kunne fint stå 4 kasser øl i bagagerummet, hæhæ !

Og her med lidt hjemmegjort støvsugermalet Stars and Stripes på indersiden af klappen til "ølkassen". Sjov cykel der trak noget opmærksomhed derude. Her fotograferet foran mit værksted der lå bag huset hvor jeg boede på førstesalen på Hjortekærsvej 194, 2800 Kgs.Lynby.

Så blev det tid til at handle - Min servicar mod en 72er Electra Glide hvor jeg handlede med min gamle ven Jan Kock fra Roskilde (Jan er også een af medgrundlæggerne af HDCDK). Vi handlede ved mit værksted i Hjortekær hvor jeg boede på Hjortekærsvej 194 på førstesalen jeg havde lejet af Anne og Ib. Fin lille lejlighed jeg boede i nogle år inden jeg flyttede, først til Australien og siden til Grønland på USA-baserne nogle år.

Her er jeg sammen med min gamle ven Knut "Valnød" på een af vore mange ture sammen ud i det blå for lige at nyde livet. Noget vi var rigtig gode til, hvadenten det var hverdag eller fest. Gú ved hvor mange kilometer vi har trillet sammen? Ikke så få endda ! Forresten blev Knut jo senere den mangeårige formand i Harley-Davidson Club Denmark, hvor jeg var den første redaktør/trykker af vores første klubblad "Harley News"

Her er een af mine WLCer som jeg købte, vist af "Eifel" i 222 og satte istand. Billede taget ved et træf på Gotland i Sverige. I de år tjente WLCen mig trofast på rigtig mange og lange ture i Sverige, hvor jeg nød de lange veje bla. op gennem nordlandet til træf i bla. Skellefteå.

Her er lidt af støvsugersprøjteri af tanken. Jeg havde et fint samarbejde med Nilfisk når den stod på lakering. Her er det "Fireflake" lakering, hvor jeg først lagde "sølvglimmer" i klarlak og siden transperante farvelakker og siden klarlak i massevis. Ganske nydeligt hvis jeg må há lov at sige det, ihvertfald specielt.

Her er jeg på min 85er FX, foran min garage på Amager, inden start mod træf et sted hvor den står på Harleyhygge og hvad deraf følger(madpakken står nede ved bildøren). Stabil og altid køreklar cykel, jeg nok aldrig skulle have solgt (igen en fix idé). Men man er nu altid så rasende klog bagefter. Frank (MC-Parts) havde den stående i lang tid, men jeg er sikker på at køberen er ovenud tilfreds.

FL 1950 med alarm og GPS-sporing

Min FX 1985 med lidt ny lak. Den kørte bare rigtigrigtig godt og jeg ærgede mig faktisk bagefter, over at jeg solgte den. Men jeg får nu nogle fixe idéer en gang imellem og så gør man det rigtige når man nu gør det.

Min Panhead 1964 der bare er iorden. Alt er jo stortset nyt på cyklen, da den er blevet istandsat fra A til Z. Bla spritny gearkasse og kobling med beltdrive.

Min 1974er FLH efter en lille makeover i foråret. Billedet er taget ved Gullaboträffet i den første weekend i Maj, hvor træffet altid afholdes. En noget kold omgang, med is på cyklerne efter nattefrost, men dagene var solrige og klare så jeg kørte den vanlige tur til bymarked i Gullabo... Dejlig køretur i Sverige som altid, først med besøg hos mine gamle venner Carina og Bosse der driver et røgeri i Brömsebro. Varmt tak og kram for hyggeligt gensyn og bespisning...

Min nuværende 1974 FLH Electra Glide

OBS !!   For billeder med tekst, klik på det første billede forneden på siden her og skift så billeder manuelt.   Så kan Du nå både at læse og kigge.


  
De fleste af mine motorcykler gennem tiderne 

(klik på billede for tekst)

Nyeste kommentarer

09.09 | 08:18

Hej Flemming
Takker for ordene.. Altid rart at høre fra een der har været nordpå og fået de ubetalelige oplevelser Grønland er og bliver.
Hyg en masse - Sven

08.09 | 17:05

Hej Sven
super god side, har flere gange været på Thule Basen og Station Nord samt 300 km nord for st. Nord på US icecamp, billiant Ice DK C130

18.05 | 19:46

Styrke treaner du stadig med en last bil fealg hahahaha
Hi Sven. Haaber vi sees igen. Teanker paa at flytte tilbage til DK.

15.04 | 20:34

Hej Daniel..
Jeg har ingen anelse om hvad Du taler om, så nej, jeg sælger ikke klistermærker.
Há det super
Mvh. www - sven-hansen . dk