Billeder fra hist og pist ......

Omkring 3 år gammel verdensborger med seler og det hele.

7-8 år gammel i Dyrehaven ved Hjortekær

Der var engang et pasfoto med nydeligt vandkæmmet hår. Sikke fin man var !

Ligeledes 13 år og rastløs.

17 år og nede i vægt. Flot fyr med Glib hårcremes pomadehår, nappavest og Spanske hæle på skoene. Her til fest hos min Supersøster Lizzie i København.

20 år og her på Rekrutskolen i Fredericia på Bülows Kaserne i November 1970. Sjov tid, selvom det nu ikke lige var det der stod højest på ønskelisten.

Efter 3 måneders sergentskole i HMAK på Bülows Kaserne (med Oversergent Tommy "Scarface" Hansen som lærer) og fagskole på Artillerivejen i København, blev jeg 21 år og Sergent i Hærens Materielkommando, med tjenestested Farum Kaserne, som "værkfører" på Smedeværkstedet i bygning 19, hvor jeg sluttede i August 1972 som 22årig. Min nærmeste chef var Premierløjtnant Leif Johansen og Kaptajn Runefelt "regerede" på hovedværkstedet. "Under" mig var 2 menige, Preben Reib og Kjeld Hansen plus civile Egon Gildberg

Maj 89 - på vej mod 39 somre. Løftede lidt jern i træningscentret de år på USA-baserne i Grønland, så der kom lidt bobler på overarmene, så man kú løfte glassene.... Det var på denne ferie fra jobbet på USAbasen i Grønland, at jeg mødte min Lisa, 10.Maj 1989

1992 og 42. Nu ved ganske godt helbred igen, nu jeg var kommet godt igennem de mange kemoterapi behandlinger, for at nedkæmpe den Akutte Leukæmi, jeg reddede mig i sensommeren 89. Fint vægttab på ca. 37 kilo, men "kuren" kan nu ikke anbefales, da der også er visse sideeffekter af temmelig ubehagelig art at kæmpe med undervejs. Og da jeg nu var heldig at slippe igennem nåleøjet med livet i behold, vil jeg vove at sige jeg ikke vil have undværet de "skrappe" oplevelser undervejs, som ændrer lidt på livssynet... Det var gennem dette forløb, at min Lisa stod fast ved min side, uanset hvad der skete... Min Lisa for livet på alle måder.

Og de 61 år er nået...

Første dag på Rådvad Skole i August 1957. Jeg sidder i anden række forneden med ternet skjorte på.

5. Klasse på Rådvad Skole, her stå jeg midt i øverste række med sort lynlåstrøje.

Her er vi samlet på Rådvad Skole 16. Juni 2012, 55 år efter vi begyndte i 1. Klasse. Fra venstre Kim i blå skjorte, jeg selv, Anette, Elinor, Mariann, Vibeke, Gertrud foroven, Dorte, Steffen, Poul. Siddende fra venstre, Troels, Torben, John, Anders og Jens. Vibeke Hove havde også været dér, men måtte gå tidligt. Super dejlig dag ved varmt gensyn.

Her er fotos fra Hjortekær Trafik i Hjortekær nord for København, hvor jeg virkede som chauffør i rigtig mange år. Denne Ørum P. Scania, KA 78.176, havde jeg fast en årerække hvor jeg kørte 10-minutters bus på Linie 173 Hjortekær-Lyngby i vinterperioden. Om sommeren kørte jeg på alle linier og ellers var jeg mekaniker på værkstedet. Min tid hos Svend Bojesen og hans søn Ejnar husker jeg tit tilbage på som en rigtig god periode i mit liv. Hjortekær Trafik var et rigtig godt firma, hvor de ansattes forskelligheder og egne ønsker blev plejet og opfyldt i meget vid udstrækning, hvilket selvklart gav en utrolig stabil medarbejderstab som vognmanden kunne regne med... Dette foto har jeg venligst modtaget af ”Busnørd” Jonathan Pedersen, taktak...

En VBK bus fra De Blaa Omnibusser i Holte, hvor jeg normalt kørte Linie 191, 193 og 195. Mange fine kolleger og Poul Villy som en fin chef.

Mor Karen, Lisa og jeg i Hessensgade.

Mor Karen og Lisas Farmor Magda.

Min Mor Karen og Lisa sammen

Mor Karen i haven i Hjortekær

Far William i haven i Hjortekær

Her min Svigerfar Per. En rigtig levemand der kunne lide spændende vine og nyde lige så spændende mad til. Dette billede er taget ved den sidste fest vi havde sammen med Per, inden kræften tog ham fra os på mindre end et halvt år. Per kæmpede til det sidste, men overmagten var for stor og Per sov stille ind på Nakskov sygehus den 12 Februar 2010 - Per blev bisat i Horslunde Kirke. Fred være med Per på den sidste rejse.

Ups, der lå et foto i bunkerne. Men så vidt jeg husker er det fra vores tur til Korfu i Grækenland, sommeren 1990.

Her står Lisa ved slotssøen på Hvedholm Slot da vi var der på et ophold med lækker mad, vine og Cola.

Og her slapper Dronningen af i himmelsengen på Hvedholm Slot hvor vi havde en ganske dejlig weekend sammen under fyrstelige forhold.

Min Lisa ca 12 år... Lisa kom ind i mit liv den 10.Maj 1989 <3 frisuren og skjorteflipperne har dog �ndret sig lidt siden.. osto altid< h1>

Her er min Dronning Lisa

OBS !!   For billeder med tekst, klik på det første billede forneden på siden her og skift så billeder manuelt.   Så kan Du nå både at læse og kigge.


 
De første billeder, er af mig, fra 0 år til 62 år gammel, derefter mange tilfældige billeder fra livet og deromkring . ( Klik for større foto med tekst ) 
Denne mappe kommer til at indeholde et sammenkog af alle mulige og umulige billeder i alle mulige sammenhæng. Ikke kun af mig, men også familie og nære venner der måske har "gjort" noget anderledes.  Der bliver ikke taget hensyn til den kronologiske orden, billederne bliver lagt ind efterhånden som jeg finder dem.  Så velkommen til en gang god biksemad.  Desværre ser det ud til at jeg ikke kan finde billeder fra min barndom, andre en dem i mappen "Som tiden da går" lige over denne mappe, men måske lykkes det mig en dag.

Nyeste kommentarer

09.09 | 08:18

Hej Flemming
Takker for ordene.. Altid rart at høre fra een der har været nordpå og fået de ubetalelige oplevelser Grønland er og bliver.
Hyg en masse - Sven

08.09 | 17:05

Hej Sven
super god side, har flere gange været på Thule Basen og Station Nord samt 300 km nord for st. Nord på US icecamp, billiant Ice DK C130

18.05 | 19:46

Styrke treaner du stadig med en last bil fealg hahahaha
Hi Sven. Haaber vi sees igen. Teanker paa at flytte tilbage til DK.

15.04 | 20:34

Hej Daniel..
Jeg har ingen anelse om hvad Du taler om, så nej, jeg sælger ikke klistermærker.
Há det super
Mvh. www - sven-hansen . dk